Te zien bij galerie Espace Enny

van 3 april t/m 9 mei 2021

Een tentoonstelling met werk van Ronald de Ceuster, Chr. Paul Damsté, Cor van Dijk, Jan Willem Henssen en Frans Verheij.

In andere woorden: een mooie verzameling van oude bekenden en nieuwe gezichten voor de galerie. Ze zijn heel verschillende kunstenaars, die veel meer raakvlakken hebben dan misschien op het eerste gezicht opvalt. Een belangrijke overeenkomst is de grote concentratie waarmee elk van hen werkt. U zou het strengheid kunnen noemen, maar dan gaat u voorbij aan de speelsheid en avontuurlijkheid. Met zoveel vastberadenheid en focus kan uit iets kleins iets veel groters ontstaan: wasknijpers vormen samen een reliëf, verflaag na verflaag een zeelucht. Of een constructie wordt juist tot zijn essentie uitgekleed, waardoor de spanning en de kracht in de vorm benadrukt wordt. Ook dát is natuurlijk aandacht voor het detail. Maar nooit wordt het kleinste beginnetje – het eerste vonkje – aan het zicht onttrokken. Zo nodigen de kunstenaars u uit om net zo aandachtig te kijken als zij hebben gewerkt.

Praktische informatie
De galerie kan op afspraak bezocht worden op vrijdag-, zondag- en maandagmiddagen, van 14.30 tot 17.00 uur. Per keer kunnen we één tot en met vier gasten ontvangen, die tot hetzelfde gezelschap behoren. Er is voldoende ruimte om anderhalve meter afstand te houden. Een afspraak maken kan door te bellen naar 0314 38 18 08 of te mailen naar info@espaceenny.nl.